Bezbijednost BiH Kolumna Život

(VIDEO) STRUČNJAK ZA BEZBJEDNOST “ZAPALIO” REGION : ”Ovo nisu MIGRANTI nego odbjegli pripadnici…”

Migrantska kriza stigla je u Bosnu i Hercegovinu, a građani prije svega Kantona Sarajevo i Unsko-sanskog kantona na ulicama svojih gradova imaju priliku vidjeti sve veći broj migranata koji nemaju adekvatan smještaj i spavaju po parkovima.

Oni odbijaju da daju svoje otiske prstiju i jako su agresivni, građani su uznemireni i plaše se za svoju bezbjednost.

Profesor Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu i stručnjak za bezbjednost Goran Kovačević bio je gost na Dnevniku TV1.

On upozorava na migrante koji su preplavili ulice Bosne i Hercegovine, njegovo upozorenje treba da shvatimo jako ozbiljno.

Goran govori da vlasti prikrivaju stvarni broj migranata koji su ilegalno ušli u BiH, po njegovoj procjeni ima ih između 35-50 hiljada.

Također dodaje da to nisu migranti nego odbjegli pripadnici ISIL-a koji bi vrlo lako mogli da pokrenu lanac terorističkih napada na tlu prvenstveno FBiH, jer RS je donijela odluku da nijednog migranta neće primiti u ovaj entitet.

Pogledajte njegovo gostovanje u cijelosti :


BUDITE NAŠ REPORTER / Pošaljite vijest


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove Balkan X PORTALA. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Balkan X portal zadržava pravo da obriše komentare bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji bi mogli biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Copyright (C) Balkan X portal / e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email
Pratite Balkan X portal in sec