BiH Gradačac Tema Tuzlanski kanton Zanimljivosti Zdravlje Život

VIDEO: Ajša Imširović koordinatorica projekta “Tuzla Brain Week” – SEDMICA MOZGA U TUZLI Federacija danas

Ajša Imširović / FOTO
Već petu godinu nastavlja se projekt Tuzla Brain Week koji organizira Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli Medicus u saradnji s Medicinskim fakultetom i Univerzitetom u Tuzli. Sedmica mozga obilježava se s ciljem edukacije i promocije neuroznanosti.

Federacija plus provjerila je koliko su studenti i profesori na Klinici za neurohirurgiju u Tuzli spremni za realizaciju ovog sada već tradicionalnog projekta.

Gosti Federacije plus bili su profesor Mirsad Hodžić, načelnik Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra, i Ajša Imširović, nekadašnja gradačačka gimnazijalka, a danas studentica Medicinskog fakulteta i koordinatorica za vanjsku saradnju na projektu “Tuzla Brain Week”


Federacija plus provjerila je koliko su studenti i profesori na Klinici za neurohirurgiju u Tuzli spremni za realizaciju ovog sada već tradicionalnog projekta.VEZANI TEKST:


Izvor: Balkan X portal / Federalna TV


 

 

 

 

 

 

 


 


BUDITE NAŠ REPORTER / Pošaljite vijest


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove Balkan X PORTALA. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Balkan X portal zadržava pravo da obriše komentare bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji bi mogli biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Print Friendly, PDF & Email