Hronika Život

“Možda ću biti anđeo…” Aleksandrina PORUKA na društvenim mrežama RASPLAKALA REGION


Aleksandra Božić (20) studentkinja iz Novog Sada bila je u petak uveče u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode.

Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu.

Aleksandra je često ostavljala potresne poruke na društvenim mrežama. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala:


“Možda ću biti anđeo neki drugi put” – jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog.


Javnost je zatečena ovom tragedijom, a poruka koju je Aleksandra ostavila na ovoj društvenoj mreži, rastužila je Srbiju.

Luka Božić, brat Aleksandre Božić (20) čije je telo u nedelju izvučeno iz Dunava kod Novog Sada je u izjavi za naš portal otkrio je okolnosti pod kojima se tragedija dogodila.

Luka kaže da njegova sestra nije imala problema, te da su se u prethodnom periodu nizali samo lepi događaji.

– Upisala je fakultet ove godine, položila vozački ipit. Taj dan smo uplatili more, trebalo je da idemo za Egipat. Dobila bi kola, pošto je položila. Bukvalno je imala sve. Kupovala je kupaći, a neko ko hoće da se ubije, ne kupuje kupaći da ide na more – rekao je u neverici, prebirajući po motivima za tragičan čin.

Ujedno, prisetio se delića izlaska u kojem je bio sa sestrom, a posle koga je njen nestanak prijavljen.

– Bila je sa mnom u lokalu, malo smo pili. Da li je nešto njoj sinulo… Ja ne znam šta joj je bilo u glavi. Ali da je planirala, ne bi radila te stvari. Ne bi išla sa majkom da uplati more – ocenjuje Aleksandrin stariji brat Luka.

Podsetimo, Aleksandra Božić u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu.

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services