Vijesti

GOLI KUHAR U PROBLEMIMA: Imaju petero djece, a supruga ga optužuje za nevjerstvo, razlog je…

Britanski slavni par s petero djece, Jamie Oliver (44) i njegova supruga Jools (43), zajedno su još od tinejdžerskih dana i punih 18 godina u braku.

Kako je ispričao chef, ujedno i vlasnik restorana koji se proslavio svojim TV emisijama o prehrani i kuhanju, ali i kuharicama, njihov brak ljulja samo njegova zauzetost poslom.

‘Nedavno sam radio u restoranu i k tome na jednoj od svojih 25 kuharica, a sezona je dozrijevanja povrća. Nikad nisam bio kod kuće, stalno sam ‘nestajao’. Kući sam dolazio sa zelenim koljenima. Hlače bi mi bile zelene od branja povrća za restoran’, priznao je Oliver i dodao da su sve te obaveze malo po malo iznad granice opterećivale njegov radni raspored.

Poznat još i kao Goli kuhar, Oliver otkriva da život njegove sedmeročlane obitelji najčešće nalikuje tempiranoj bombi. ‘Ako je u našoj kući ikad mir, a ponekad to je zaista je, mislim, otprilike jednom tjedno, onda se Jools i ja pogledamo i to je slatko jer se svi volimo i svi jedemo, a nas dvoje dobro znamo da smo svega 30 sekundi udaljeni od ‘pokolja’.

Par je u braku dobio petero djece: Poppy ima 16 godina, Daisy, 15, Petal devet, Buddy sedam i River dvije godine.

U prijevodu, dječja imena glase: Mak, Tratinčica, Latica, Prijatelj i Rijeka.

August 8, 2016: Jamie Oliver and his wife, Jules Oliver, pose with their family at the Portland Hospital in London, UK after they welcomed their 5th child together yesterday, a baby boy. The couple was joined by their 4 older children, Daisy Boo Pamela Oliver, Petal Blossom Rainbow Oliver, Buddy Bear Maurice Oliver, and Poppy Honey Rosie Oliver., Image: 296484534, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INFaltJamie Oliver (jamieoliver / 17.08.2017):

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services